Anal dildo

Tag hurtigt snakken om seksuelle præferencer og lær at nyde hinanden

Møder man en ny person kan det være helt fantastisk i starten. Alt er nyt og man nyder hinandens selskab og kan slet ikke se nogen fejl hos den anden. Man svæver afsted på en lyserød sky og så rammer realiteterne.

Pludseligt finder man ud af, at der også er en hverdag og at man også skal være en del af den for hinanden. Det kan også være, at det seksuelle ændrer sig lidt og måske er man pludseligt mindre eksperimenterende end man var før. Det kan sætte en stopper for de gode tider i soveværelset.

Af den grund er det vigtigt, at gøre det klart for den anden hvor man står henne rent seksuelt. Efter noget tid bliver det sværere og sværere at snakke om. Derfor bør man tage denne snak så hurtigt som muligt. Faktisk bør man snakke om seksuelle fantasier og præferencer umiddelbart efter man har mødt hinanden og kan mærke, at man kan lide hinanden. For så har man ikke så meget at miste og er måske ikke helt så genert.

Man har heller ikke placeret hinanden i nogle bokse endnu og det kan også gøre, at man stadig er med til at forme den boks man senere hen formentligt vil blive proppet ind i.

Vær åben over for den andens seksualdrift

Vælger man at åbne ballet ved at snakke om sex bør man også være åben og omfavnende. For det kan godt være, at man selv har nogle fantasier eller nogle præferencer man synes er lidt grænseoverskridende.

Måske siger man, at man af og til godt kan lide at bruge en dildo. Hvis den anden part siger, at vedkommende har en forkærlighed for den såkaldte gagball kan det være, at man bliver overrasket og ikke ved hvad man skal sige. Måske er ens umiddelbare reaktion, at man vender sig væk fra vedkommende. Måske bliver man overvældet og ved slet ikke hvad man skal sige. Det er også en ærlig reaktion, men man skal forsøge at tæmme denne reaktion.

For når man selv åbner op for denne diskussion bør man også kunne tage det der kommer til en. Derfor er det meget vigtigt, at man er et godt sted når man tager snakken. Muligvis kan det være en god ide at få et lille glas inden man starter så man er lidt mere modig. Man skal også være opmærksom på, at det kan ende med, at man går fra hinanden. For hvis den anden har en form for fantasi der er så meget imod hvad man kan acceptere kan man slet og ret blive nødt til at droppe vedkommende.

Brug tid på at lytte til hinanden

Siger den anden noget grænseoverskridende er det vigtigt, at man ikke stopper samtalen. Man skal blot lade samtalen leve og langsomt begynde at forstå. Måske siger den anden, at vedkommende er vild med tanken om et buttplug. Det kan være, at man slet ikke kan forestille sig at bruge sådan et. Ikke desto mindre er det en ærlig sag at have tanken og derfor bør man lytte og først efterfølgende give udtryk for hvordan man har det med denne form for sexlegetøj.