Anal dildo

Anal dildo eller buttplug? Se her, hvad du bør kigge efter

Der findes rigtig mange produkter på markedet for sexlegetøj. Det er derfor ingen hemmelighed, at mange mennesker føler en lille form for ’overgreb’ eller overstimulering, når de blot vil ind og kigge på deres mange online muligheder for at købe nyt voksenlegetøj. 

Når det kommer til analt samleje, anal træning og anal leg er der mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til, hvilket produkt du bør købe. Du kan med fordel tage udgangspunkt i disse afsnit om henholdsvis anal dildo og buttplug og derfra vælge dit nye produkt.

Anal dildo – dette skal du overveje før et køb

Anale dildoer er noget af dét, der findes mest af på nettet. Dette skyldes at langt de fleste små vibratorer og dildoer kan bruges til både vaginalt og analt brug, hvorfor man ikke altid kan gennemskue, hvilke produkter, der passer bedst som værende udelukkende en anal dildo.

Den vigtigste faktor du skal have in mente inden du ripper kontoen for småpenge og køber den største og flotteste anal dildo på markedet, er naturligvis om du er klar til at tage imod den. Det anbefales, at man ikke kaster sig ud i en analdildo som det første produkt, hvis man er nybegynder i forbindelse med anale stimuli, anal penetration og analt samleje. 

Du bør derfor gennemgå en anal træning før du kaster dig hovedkulds – med numsen først – over din nye anal dildo. Dette betyder dog ikke, at du ikke kan kigge og glæde dig over, hvad der er i vente. Der findes mange lækre anale dildoer på markedet, og du kan med fordel finde én, der passer til dine behov for både størrelse, vibration/ikke vibration eller realistisk design. 

Bedste anal dildo

Buttplug: Enhver begynders must-have! 

Som tidligere nævn bør man ikke købe en anal dildo som ens første sexlegetøj til anal leg. Derimod kan man aldrig få for mange buttplugs, der findes i utallige størrelser og designs. Den klassiske buttplug har en tynd spids, der bliver bredere og bredere på vej ned mod midten af produktet, for derefter at snævre sig ind igen og ende i bundpladen. 

Bundpladen på en buttplug er dén, der sikrer dig, at produktet ikke smutter for langt ind og besværliggør processen om at få det ud igen. Har du aldrig før overvejet at købe analt legetøj, kan du med fordel kigge dig om efter et begyndersæt, der oftest vil indeholde tre forskellige størrelser af plugs sammen med en douche, analglidecreme og en relaxing spray. 

Det er vigtigt at du eller din partner ikke blot presser på for at få produkterne ind, da man kan gøre skade på både ringmusklen og tarmen i forbindelse med anale stimuli. Start stille ud – det trækker blot nydelsen længere. 

Er anale stimuli med buttplug et ståsted for dig og din partner for at komme i gang med analsex, kan du med fordel inddrage din partner i alle processens trin for at han eller hun får en bedre forståelse af din krops smidighed og smertegrænse.